Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Díjaink

Genius Loci díj 2016 - Regionális kategória

 

genius-loci-800 

 

 

 Genius Loci Díjjal ismerte el a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) azokat a cégeket, amelyek aktívan támogatják a hazai tehetséggondozás ügyét. A vállalat régiójában meghatározó tehetségtámogató programokat működtető vállalatok közül 2016-ban a BorsodChem is részesült Genius Loci Díjban, a regionális kategóriában.

 

Az elismerést olyan hosszú távú tehetségtámogató programok érdemelték ki, amelyek a vállalkozások részéről a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a cégek és a tehetséggondozó szervezetek közös munkájának eredményeként kínálnak fejlődési lehetőséget tehetséges fiataloknak. A díj nem titkolt célja az is, hogy a legjobb gyakorlatok bemutatásával arra ösztönözze a vállalatokat, hogy a tehetségtámogatás az eddiginél is nagyobb szerephez jusson közösségi célú programjaikban.

 

A témával kapcsolatos további részletekért KATTINTS IDE!

 

 

Mentor Oscar

 

mentor_oscar_karrier_800x300

 

 

2016. február 9-én a BorsodChem a Mentor Oscar díj 2. helyezéséért járó elismerést vehette át Budapesten. A díjakat idén 6. alkalommal adta át a Business Coach Kft. olyan szervezeteknek, amelyek kiemelkedő eredményeket érnek el vállalati mentor programjukkal.

 

A BorsodChem 2013 óta sikerrel működteti programját, melynek keretében eddig több mint 300 új munkavállaló mentorálása történt meg 150 mentor bevonásával. A díj nem csak vállalatunknak büszkeség, hanem egyben olyan rangos elismerés is, amely több területen is versenyelőnyt biztosít, például a munkáltatói márkaépítésben és ezzel a tehetségek vonzásában is.


Az eddigi jó tapasztalatokra és pozitív eredményekre való tekintettel folyamatosan fejlesztjük programunkat. Ennek köszönhetően 2017 januárjától az üzemi területre érkező munkavállalók mellett valamennyi újfelvételes munkavállalónak is lehetőséget biztosítunk a mentor programba való belépésre.

 

A díjról és a díjazottakkal kapcsolatos további részletekért KATTINTS IDE!
 

Véradóbarát munkahely

 

veradobarat-800 

  


A BorsodChem Zrt. már több mint 20 éve aktívan közreműködik a véradások szervezésében, ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 2015-ben Társaságunk kapta Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből a Véradóbarát Munkahely elismerést.

Jelentkezem
Megosztom

Jelentkezz hozzánk!

Állást keresel, de jelenleg nincs meghirdetve szakmádnak megfelelő álláslehetőség? Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat

Szívos-Radácsi Eszter

HR specialista

+36 48-511-928
eszter.radacsi@borsodchem.eu

Petrohai Balázs

HR Business Partner

+36 48-511-947
balazs.petrohai@borsodchem.eu