Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Díjaink

Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017

 

OFA_dij_2017

 

2017. november 2-án rangos szakmai elismerésben részesült vállalatunk. A Nemzetgazdasági Minisztérium felügyelete alatt működő Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett pályázaton a nagyvállalati foglalkoztatók (500 fő feletti cégek) között „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” címet Társaságunk nyerte el, olyan neves vállalatokat megelőzve, mint National Instruments Hungary Kft. (2. hely), a Budapest Bank Zrt. (3. hely), Nestlé, TDK, IBM, IT Services, Elmű-Émász, MÁV, Grundfos, Sanofi, E-on, Rossman, LIDL, stb.

 

A felelős foglalkoztatás egyértelműen versenyképességet növelő tényező, a vállalatok számára regionális és európai szinten is olyan versenyelőnyt jelent, amely érdemben hozzájárul a cégek folyamatos fejlődéséhez.

 

Ahhoz, hogy egy vállalat elnyerje a címet, több területen is bizonyítania kell, hogy nem csak felelősen gondolkodik, hanem mindennapi tevékenységében is tetten érhető ennek szellemisége. A felelős foglalkoztatás fontos, hiszen egy munkáltató emberi sorsokat alakíthat, változtathat meg, és tehet jobbá. Ezért a felelős foglalkoztatás manapság már jóval túlmutat azon, hogy a munkavállalókat a munkába fektetett áldozat ellenértékeként megfizetjük, ma már az is elengedhetetlen, hogy a dolgozó elégedettséget és örömöt érezzen a munkavégzése során. Ehhez azonban elengedhetetlenek olyan tényezők, mint a munkahelyi környezet, a munka-magánélet egyensúlya, a közösség és csapatépítés, a képzés és képességfejlesztés, az egészségmegőrzés, a tehetséggondozás, a társadalmi szerepvállalás és munkáltatói márkaépítés. 

 

A díj átadásakor kiemelték, hogy vállalatunk a munkaerő-piacon mostanság zajló „forradalomra” reagálva komplex HR stratégiát dolgozott ki és működtet. Külön örömünkre szolgál, hogy a szakmai bíráló testület társaságunk tevékenységét valamennyi felelősségi pontban élenjárónak minősítette.  

 

A 4 kategória győztes (kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint közszféra) nyerte el az „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” díjat, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adott át. 

 

az_ev_felelos_foglalkoztatoja_2017_3

A témával kapcsolatos további részletekért KATTINTS IDE!

 

Genius Loci díj 2016 - Regionális kategória

 

genius-loci-800 

 

 

 Genius Loci Díjjal ismerte el a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) azokat a cégeket, amelyek aktívan támogatják a hazai tehetséggondozás ügyét. A vállalat régiójában meghatározó tehetségtámogató programokat működtető vállalatok közül 2016-ban a BorsodChem is részesült Genius Loci Díjban, a regionális kategóriában.

 

Az elismerést olyan hosszú távú tehetségtámogató programok érdemelték ki, amelyek a vállalkozások részéről a társadalmi felelősségvállalás jegyében, a cégek és a tehetséggondozó szervezetek közös munkájának eredményeként kínálnak fejlődési lehetőséget tehetséges fiataloknak. A díj nem titkolt célja az is, hogy a legjobb gyakorlatok bemutatásával arra ösztönözze a vállalatokat, hogy a tehetségtámogatás az eddiginél is nagyobb szerephez jusson közösségi célú programjaikban.

 

A témával kapcsolatos további részletekért KATTINTS IDE!

 

 

Mentor Oscar

 

mentor_oscar_karrier_800x300

 

 

2016. február 9-én a BorsodChem a Mentor Oscar díj 2. helyezéséért járó elismerést vehette át Budapesten. A díjakat idén 6. alkalommal adta át a Business Coach Kft. olyan szervezeteknek, amelyek kiemelkedő eredményeket érnek el vállalati mentor programjukkal.

 

A BorsodChem 2013 óta sikerrel működteti programját, melynek keretében eddig több mint 300 új munkavállaló mentorálása történt meg 150 mentor bevonásával. A díj nem csak vállalatunknak büszkeség, hanem egyben olyan rangos elismerés is, amely több területen is versenyelőnyt biztosít, például a munkáltatói márkaépítésben és ezzel a tehetségek vonzásában is.


Az eddigi jó tapasztalatokra és pozitív eredményekre való tekintettel folyamatosan fejlesztjük programunkat. Ennek köszönhetően 2017 januárjától az üzemi területre érkező munkavállalók mellett valamennyi újfelvételes munkavállalónak is lehetőséget biztosítunk a mentor programba való belépésre.

 

A díjról és a díjazottakkal kapcsolatos további részletekért KATTINTS IDE!
 

Véradóbarát munkahely

 

veradobarat-800 

  


A BorsodChem Zrt. már több mint 20 éve aktívan közreműködik a véradások szervezésében, ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 2015-ben Társaságunk kapta Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből a Véradóbarát Munkahely elismerést.

Jelentkezem
Megosztom

Jelentkezz hozzánk!

Állást keresel vagy valamelyik iskolai programunkra jelentkezel?
Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat

BorsodChem Zrt., 3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.


Kérdésed van?
Keresd HR-es kollégáinkat a karrier@borsodchem.eu e-mail címen!