Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Next Generation program

Már csak karnyújtásnyira vagy a diplomádtól és még nem tudod, merre indulj? Szeretnéd megalapozni a karriered? Jelentkezz Next Generation Programunkra!

 

Célunk, hogy hosszú távú munkalehetőséget biztosítsunk a főként vegyész, vegyészmérnök, anyagmérnök, villamosmérnök, IT és közgazdász végzettségű pályakezdőknek.

 

Mi vár Rád az egy éves program során?

Multinacionális nagyvállalati környezet, kihívást jelentő szakmai feladatok, egy mentor, aki segíti a munkádat, három hetes intenzív betanulási program, projektmunka, hozzád hasonló lelkes gyakornoktársak.

 

  • A 3 hetes intenzív betanulási program során átfogó képet kapsz a vállalat működéséről, az előadások és gyárlátogatások során megismered a különböző szervezeti egységeket, azok feladatait és az ott dolgozó vezetőket, munkatársakat.
  • Részt vehetsz csapatépítő és kínai kulturális tréningen, mely az együttműködést erősíti a különböző területen dolgozó új kollégák között, valamint a vállalati kultúra megismerését is elősegíti.
  • Egy általad választott, BorsodChemes témájú projektmunkát készítenek, melyet a program zárásaként ünnepélyes keretek között, a vállalat felsővezetőiből álló zsűri előtt mutatnak be.

 

A program évente kétszer, a tavaszi és őszi időszakban indul, így folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. Ha érdekel programunk, akár már diplomád megszerzése előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérdés esetén keress bátran:

 

Petrohai Balázs
balazs.petrohai@borsodchem.eu
06 48/511 947

 

 

Jelentkezem
Megosztom

Jelentkezz hozzánk!

Állást keresel vagy valamelyik iskolai programunkra jelentkezel?
Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat

BorsodChem Zrt., 3700 Kazincbarcika, Bolyai tér 1.


Kérdésed van?
Keresd HR-es kollégáinkat a karrier@borsodchem.eu e-mail címen!