Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Next Generation program

Már csak karnyújtásnyira vagy a diplomádtól és még nem tudod, merre indulj? Szeretnéd megalapozni a karriered? Jelentkezz Next Generation Programunkra!

 

Célunk, hogy hosszú távú munkalehetőséget biztosítsunk a főként vegyész, vegyészmérnök, anyagmérnök, villamosmérnök, IT és közgazdász végzettségű pályakezdőknek.

 

Mi vár Rád az egy éves program során?

Multinacionális nagyvállalati környezet, kihívást jelentő szakmai feladatok, egy mentor, aki segíti a munkádat, három hetes intenzív betanulási program, projektmunka, hozzád hasonló lelkes gyakornoktársak.

 

  • A 3 hetes intenzív betanulási program során átfogó képet kapsz a vállalat működéséről, az előadások és gyárlátogatások során megismered a különböző szervezeti egységeket, azok feladatait és az ott dolgozó vezetőket, munkatársakat.
  • Részt vehetsz csapatépítő és kínai kulturális tréningen, mely az együttműködést erősíti a különböző területen dolgozó új kollégák között, valamint a vállalati kultúra megismerését is elősegíti.
  • Egy általad választott, BorsodChemes témájú projektmunkát készítenek, melyet a program zárásaként ünnepélyes keretek között, a vállalat felsővezetőiből álló zsűri előtt mutatnak be.

 

A program évente kétszer, a tavaszi és őszi időszakban indul, így folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. Ha érdekel programunk, akár már diplomád megszerzése előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérdés esetén keress bátran:

 

Petrohai Balázs
balazs.petrohai@borsodchem.eu
06 48/511 947

 

 

Jelentkezem
Megosztom

Jelentkezz hozzánk!

Állást keresel, de jelenleg nincs meghirdetve szakmádnak megfelelő álláslehetőség? Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat

Szívos-Radácsi Eszter

HR specialista

+36 48-511-928
eszter.radacsi@borsodchem.eu

Petrohai Balázs

HR Business Partner

+36 48-511-947
balazs.petrohai@borsodchem.eu