Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Pályaorientáció

Érdekel a kémia? Döntened kell a jövődről? Látogass el hozzánk

 

Belegondoltál már abba, hogy a mindennapok során használt termékek miből készülnek? Érezted már úgy, hogy a tankönyvekből megszerzett elméleti tudás nem elég számodra és hajtott a kíváncsiság, hogy vajon a gyakorlatban és a való életben hogyan működnek a dolgok? Ha a válaszod igen, akkor élj a Wanhua-BorsodChem kínálta üzemlátogatási és pályaorientációs lehetőségekkel!

 

Üzemeink megtekintésekor szemtanúja lehetsz azon alapanyagok gyártásának, amelyek megtalálhatóak az építő-, autó-, bútor-, fa- és műanyagipari termékekben, előfordulnak berendezési tárgyainkban vagy éppen a cipőben, amit viselünk. Testközelből tapasztalhatod meg a laboratóriumi munka szépségeit, látványos kémiai kísérletek részese lehetsz, valamint megismerkedhetsz világszínvonalú vegyipari technológiákkal és eljárásokkal. Találkozhatsz tapasztalt szakembereinkkel, akik azért felelnek, hogy a folyamatok zökkenőmentesek legyenek és a BorsodChem stabilan üzemeljen.

 

 

Milyen lehetőségek várnak a BorsodChem-nél? Mit kell ahhoz tanulnod, hogy Európa egyik vezető műanyagipari alapanyag gyártójánál dolgozhass? Szeretnéd tudni, hogy mi lesz a feladatod leendő munkavállalónkként?

 

Pályaorientációs rendezvényeink alkalmával korcsoporttól függően szó esik többek között a duális képzésről, a szakmai gyakorlati lehetőségről, ösztöndíj-programjainkról, a frissdiplomásoknak szóló Next Generation programunkról, valamint cégünk karrierlehetőségeiről, de közvetlenül kapcsolatba léphetsz mind pályakezdő, mind nagy szakértelemmel rendelkező kollégákkal is, akik betekintést engednek karrierútjukba és mindennapi munkájukba. 

 

Ha stabil és biztos jövőre vágysz, tedd meg az első lépést és látogass el hozzánk!

 

 

További információkért keress bátran:

Sebők Szilvia

szilvia.sebok@borsodchem.eu

06 48/522-053

Megosztom

Jelentkezz hozzánk iskolai programra!

Szakmai gyakorlat, szakdolgozat-konzultáció vagy duális képzésünk után érdeklődnél? Küldd el jelentkezésedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat