Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

STEP

Valós szakmai kihívásra vágysz? Oldj meg nálunk egy céges problémát STEP Projektversenyünk keretében!

 

Légy részese Te is a STEP (Smart Talented Engineer Project) élménynek, ahol szakmai szemeknek mutathatod meg tudásodat és rátermettségedet!

 

Mi történik a verseny során?

 

Csapatoddal megadott határidőre egy, a BorsodChem Zrt-nél ténylegesen fennálló technológiai problémára, kérdésre kell kidolgoznod egy megoldást.

 

Szakmai segítséget biztosítunk, emellett akár telefonon vagy e-mail-ben is kérdezhetsz a témával kapcsolatban, valamint gyárlátogatás keretében meg is nézheted az érintett technológiai területet.

 

A beküldött anyagokat a szakmai zsűri előzetesen értékeli, majd a legjobb csapatok nyilvánosan is prezentálhatják pályamunkájukat, ahol a zsűri és a közönség lehetőséget kap a versenyzők ötleteinek mélyebb megismerésére. A legjobb munkák készítői értékes tárgynyereményben részesülnek.

 

 

A 2016-os STEP versenyről a résztvevő hallgatóktól az alábbi visszajelzések érkeztek:

 

 „Szakmai életem" eddigi talán leghasznosabb tapasztalatát szereztem a versenyen való részvétel során, részben a prezentáció elkészítése és előadása révén, de még inkább a megjelent szakmabeliek hasznos információinak, tanácsainak köszönhetően. Külön nagyon szimpatikus volt, hogy mindenki nyitott volt és szívesen válaszolt minden céggel és a szakmával kapcsolatos kérdésre.”

 

„Szerintünk a verseny legjobb része a kötetlen beszélgetés volt, hiszen egyidejűleg kellett megvédenünk és kiemelnünk pályamunkánk előnyeit, valamint az előző szekció során megismert többi pályamunkát értékelni a moderátor által megadott témák és szempontok alapján. Azért is éreztük ezt a beszélgetést különösen hasznosnak, mivel tanulmányaink során nem túl sok ilyenben volt részünk, ugyanakkor jövőnk szempontjából fontosnak éreztük, hogy ilyen jellegű szituációban is kipróbálhattuk magunkat.”

 

 

„További előny, hogy magára az egész versenyre egy igen barátságos és közvetlen légkör volt jellemző. Megtiszteltetésnek éreztük, hogy lehetőségünk volt ilyen kimerítően és közvetlenül beszélgetni a cég munkatársaival.”

 

A STEP versenyt a jövőben minden évben, várhatóan február hónapban  meghirdetjük a hallgatók számára, természetesen mindig újabb technológiai problémára, kihívásra fókuszálva.

 

 Aktuális plakátunk megtekintéséhez kattints ide!

 

 

 

Megosztom

Jelentkezz hozzánk iskolai programra!

Szakmai gyakorlat, szakdolgozat-konzultáció vagy duális képzésünk után érdeklődnél? Küldd el jelentkezésedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat