Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Szakmai gyakorlat

Szeretnéd a kötelező gyakorlatodat egy multinacionális nagyvállalatnál tölteni? Válaszd a BorsodChemet!

 

Fontosnak tartjuk a fiatal tehetségek támogatását mind a középiskolások, mind a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók esetén, ezért szakmai gyakorlati képzési lehetőséget biztosítunk számukra a BorsodChem Zrt. különböző szervezeteiben.

 

Célunk, hogy a cég profiljába illő szakirányú végzettség megszerzésében a jól tanuló, jól teljesítő tanulókat folyamatosan támogassuk akár anyagi, akár szakértői segítség nyújtásával. Munkatársaink az oktatási intézményekkel együttműködve azon dolgoznak, hogy a fiatalokban is elültessék a különböző szakmák iránti - generációkon átívelő - érdeklődést és szeretetet.

 

 

Szakképzésben részt vevő tanulók kötelező gyakorlati képzése a BorsodChem Zrt-nél

 

Társaságunk évről évre gyakorlati helyet biztosít szervezetei fogadókapacitásának megfelelően a szakképzési törvény által előírt kötelező évközi vagy összefüggő nyári gyakorlati képzések teljesítésére az alábbi OKJ-s képzéseken részt vevő tanulóknak:

 

 • vegyésztechnikus/ vegyész ágazati képzés,
 • gépész ágazati képzés,
 • gépi forgácsoló képzés,
 • elektronikai technikus képzés,
 • villanyszerelő képzés.

 

Kisebb létszámban történik kizárólag nyári összevont gyakorlati képzés informatikai rendszergazda, műszaki informatikus, valamint logisztikai ügyintéző, illetve magas- és mélyépítész tanulók esetében.

 

A laborjaink közti forgó rendszerű gyakorlati programunk keretében a vegyész szakmát tanulók olyan folyamatokat ismerhetnek meg és végezhetnek felügyelet mellett, mint az analitikai minta-előkészítés, HPLC vizsgálatok, oldatkészítés, titrimetria, atomspektroszkópia, UV-VIS fotometria, gázkromatográfia vagy szemcseméret meghatározás.

 

Hogyan jelentkezhetsz középfokú gyakorlati programjainkra?

 

Azz alábbi adatlapot hiánytalanul kitöltve (szintvizsgához kötött képzések esetén a szintvizsga teljesítését igazoló dokumentum másolatával együtt) elektronikusan kérjük eljuttatni weboldalunk "Jelentkezz hozzánk!" felületén keresztül.

 

 Iskolai jelentkezési lap

 

Jelentkezési határidő

 

Összefüggő nyári szakmai gyakorlat esetén minden évben március 31. Szintvizsgához kötött képzések esetében a szintvizsga sikeres teljesítését követő munkanap.

Évközi gyakorlat esetén a gyakorlat tervezett kezdési időpontja előtt legalább 2 hónap.

 

Kiválasztás folyamata

 

Ha a jelenetkezésed alapján megfelelsz a program feltételeinek, akkor ezt követően az alábbi kiválasztási folyamaton kell még megfelelned:

 

 • Munkalélektani alkalmasság vizsgálat
 • Üzemorvosi alkalmassági vizsgálat

  

Szakképzésben részt vevő tanulók kötelező szakmai gyakorlata kapcsán fordulj bizalommal kollégánkhoz a +3648522470-es telefonszámon.

 

 

 gd0b9682kicsi

 

 

 

 

Felsőfokú képzésben résztvevők kötelező szakmai gyakorlata

 

Válaszd a BorsodChem Zrt-t kötelező szakmai gyakorlatod színhelyéül, ha az elméletben megtanult ismereteket világszínvonalú technológiát működtető vegyipari környezetben, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek irányítása mellett szeretnéd eltölteni.

 

A BorsodChem tevékenységi köréből  adódóan elsősorban a műszaki karokon tanuló vegyészmérnök, vegyész, gépészmérnök, villamosmérnök hallgatók jelentkezését várjuk, de korlátozott számban informatikus, közgazdász, műszaki menedzser hallgatók jelentkezését is elfogadjuk.

 

Felsőfokú képzésben részt vevő tanulók kötelező szakmai gyakorlata kapcsán fordulj bizalommal kollégánkhoz:

 

Szívos-Radácsi Eszter

eszter.radacsi@borsodchem.eu

06 48/511 928

 

 debreceni-egyetem-2016-03-30kicsi

 

Hogyan jelentkezhetsz felsőfokú gyakorlati programjainkra?

 

 

A Jelentkezés gombra kattintva küldd el pályázati anyagodat:

 

 • A weboldal alján található kitöltött jelentkezési lap,
 • Önéletrajz,
 • Iskolalátogatási igazolás.

 

 Nyári szakmai gyakorlat esetén minden évben március 31-ig, évközi gyakorlat esetén a gyakorlat tervezett kezdési időpontja előtt 2 hónappal.

 

 

Kiválasztás folyamata

 

Ha a BorsodChem-hez jelentkezel a következő fordulókon kell megfelelned:

 

 • HR interjú
 • Munkalélektani alkalmasság vizsgálat
 • Üzemorvosi alkalmassági vizsgálat

 

A gyakorlaton megszerzett ismeretekről, tapasztalatokról egy rövid prezentáció keretén belül van lehetőségetek beszámolni, melyet a többi hallgató, illetve az üzemi konzulensek, meghívott szakemberek, vezetők előtt kell előadnotok.

 

Formanyomtatvány

 

Jelentkezési lap felsőfokú képzésben részt vevő hallgatók részére.

 

Megosztom

Jelentkezz hozzánk iskolai programra!

Szakmai gyakorlat, szakdolgozat-konzultáció vagy duális képzésünk után érdeklődnél? Küldd el jelentkezésedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat