Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

További iskolai programjaink

Érdekel a kémia? Döntened kell a jövődről? Lassan kezedben a diplomád?

 

Ha a válaszod igen, akkor élj a BorsodChem kínálta üzemlátogatási lehetőséggel. Megismerheted a legfontosabb biztonságtechnikai előírásokat, azt a hosszú utat, amit eddig megtettünk, hogyan kezdheted el karrieredet nálunk és betekintést nyerhetsz a gyár mindennapjaiba.

 

Érezted már úgy, hogy a tankönyvekből megszerzett elméleti tudás nem elég számodra és hajtott a kíváncsiság, hogy vajon a gyakorlatban és a való életben hogyan működnek a dolgok? A látogatások során testközelből megtapasztalhatod a laboratóriumi munka szépségeit, látványos kémiai kísérletek részese lehetsz, valamint megismerkedhetsz világszínvonalú vegyipari technológiákkal és eljárásokkal. Találkozhatsz tapasztalt szakembereinkkel, akik azért felelnek, hogy a folyamatok zökkenőmentesek legyenek és a BorsodChem stabilan üzemeljen.

 

Belegondoltál már abba, hogy a mindennapok során használt termékek miből készülnek? Az üzemek megtekintésekor szemtanúja lehetsz azon alapanyagok gyártásának, amelyek megtalálhatóak az építő-, autó-, bútor-, fa- és műanyagipari termékekben, előfordulnak berendezési tárgyainkban vagy éppen a cipőben, amit viselünk.

 

Lehetőséged van buszos „túrára” is telephelyünkön, ahol idegenvezetőnk kalauzol és mutatja be, hogyan hangolhatók össze a folyamatok és kapcsolódnak egymáshoz az egyes üzemek.

 

Szeretnéd tudni, hogy mi lesz a feladatod leendő munkavállalónkként? Közvetlenül kapcsolatba léphetsz mind a pályakezdő, mind pedig a nagy szakértelemmel rendelkező kollégákkal, akik betekintést engednek karrierútjukba és mindennapi munkájukba.

 

Ha stabil és biztos jövőre vágysz, tedd meg az első lépést és látogass el hozzánk!

 

További információkért keress bátran:

Sebők Szilvia

szilvia.sebok@borsodchem.eu

06 48/522 053

 

 fb1-cmscrop

 

 

 

Még csak érdeklődsz a kémia iránt? Érdekelnek a kémiai kísérletek?

 

2017.12.06-án gyárlátogatással zárult a BorsodChem Zrt. által idén a 8. osztályos általános iskolai tanulók részére szervezett Vegyész Szakköre. A program keretében igyekeztünk idén is játékos módon megismertetni és megszerettetni a vegyészet alapjait az érdeklődő diákokkal.

 

A szakkörnek idén az Ózdi SzC Surányi Endre  Szakzépző Iskolája és Kollégiuma biztosította a helyszínt. Az eszközöket és az oktatást Mihalkó Andrea fejlesztőmérnökünk biztosította. A 8 alkalmas, ingyenes szakkörön az alábbi kísérletekre került sor:

 

Mitől színes a tűzijáték?

Bengáli tűz készítése

Különleges kísérletek fémekkel

Kísérletek élelmiszerekkel

Oldatok kémhatásának vizsgálata

Titrálás

Biokémiai kísérletek.

 

A közös munka lezárásaként a diákok gyárlátogatáson vehettek részt Társaságunknál, mely során megismerkedhettek a BorsodChem történetével, a pályaválasztási lehetőségekkel, meglátogatahatták üzemeinket és az Izocinát Laboratóriumban további kísérleteket láthattak. A kvízkérdésekre helyesen és leggyorsabban válaszolt tanulók külön ajándékokkal térhettek vissza az iskolapadba. 

A következő Vegyész Szakkör kezdetéről és a jelentkezési határidőről az iskolákban kihelyezett plakátokról értesülhetsz!

 GD0B1987

 GD0B3259

 

Milyen lehetőségek várnak a BorsodChem-nél? Mit kell ahhoz tanulnod, hogy Európa egyik vezető műanyagipari alapanyag gyártójánál dolgozhass?

 

A BorsodChem Zrt. pályaorientációs előadásokat tart elsősorban középiskolás tanulók számára segítve őket a továbbtanulásról hozott döntésükben, hogy minden fontos információt megtudjanak a BorsodChem-nél előforduló szakmákról, lehetőségekről.

 

 

Vajon hány ember dolgozik azon, hogy elegendő és világszínvonalú alapanyagot tudjon előállítani a cégünk? Milyen végzettséggel milyen karrierutakat lehet bejárni? A válaszokat megtudhatod pályaorientációs előadásunkból, emellett megismerheted cégünk történetét, valamint a középiskolásoknak, egyetemistáknak szóló programjainkat és a későbbi karrierlehetőségeket.

 

 

Szó esik többek között a duális képzésről, a szakmai gyakorlatról, ösztöndíj-programjainkról, a frissdiplomásoknak szóló Next Generation programunkról, valamint megismerheted, hogy milyen szakmákban, szakmacsoportokban tudsz elhelyezkedni cégünknél.

 

 

A program keretében lehetőség nyílik buszos gyárlátogatásra, üzemlátogatásra, igény esetén pedig kollégáink egy-egy adott szakmacsoportra vonatkozó előadását is meghallgathatod.

 

 

 

Jelentkezem
Megosztom

Jelentkezz hozzánk!

Állást keresel, de jelenleg nincs meghirdetve szakmádnak megfelelő álláslehetőség? Küldd el pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat

Szívos-Radácsi Eszter

HR specialista

+36 48-511-928
eszter.radacsi@borsodchem.eu

Petrohai Balázs

HR Business Partner

+36 48-511-947
balazs.petrohai@borsodchem.eu